Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Лампи за 252 хил. лв. осветиха главната улица в Бургас

Дата: 25.06.2007

Осветление за 252 хиляди лева бе монтирано на централната бургаска улица Александровска. Поставени са 206 стълба с височина 4,5 м. и енергоспестяващи лампи са с мощност 50 вата.

Със специалните лампи се подобрява енергийната ефективност като се намалява потреблението на електрическа енергия и в същото време се понижават общинските разходи за улично осветление, обясни зам. кметът по строителството Красимир Николов. Лампите се включват в 21 ч., а в полунощ намаляват режима си на работа с 50%. Осветлението ще работи до 5 ч. сутринта.

Продължава работата по проекта за подвижен покрив на Летния театър в Бургас, съобщи още Красимир Николов. Близо 3 млн. лв. са вложените инвестиции в обекта, който ще бъде завършен в края на август.

Видяна общо: 525 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.