Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

OPEN AIR SUMMER FESTIVAL’07

Дата: 25.06.2007

На 26 юни, вторник, от 11.00 часа,
ще се състои пресконференция на

Българската федерация по
електронен спорт
по повод:

предстоящия първи Младежки фестивал на дигиталната култура и изкуства
OPEN AIR SUMMER FESTIVAL’07

Фестивалът ще се състои от 6 до 8 юли в три части – семинарна, състезателна и музикална. За откриването на фестивала и за участие в публичния дискусионен форум са поканени Ивайло Калфин, министър на външните работи; Ширин Местан, председател на Държавната агенция за закрила на детето; Весела Лечева, председател на Държавната агенция за младежта и спорта, Пламен Вачков, председател на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения, Орлин Кузов, директор на Дирекция ИКТ в образованието, представители на Обществения съвет за безопасен Интернет.

Участници: Николай Славчев, председател на УС на Българска федерация по електронен спорт; Ваня Димитрова, главен мениджър на Българска федерация по електронен спорт; Георги Пенков, PR и маркетинг мениджър на HMSU (Hard Music and Sounds United); Георги Апостолов, администратор на Гореща линия за безопасен Интернет.

Видяна общо: 541 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.