Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Поставят видеокамери в центъра на Карлово

Дата: 29.06.2007

Видеокамери ще бъдат поставени в центъра на Карлово, съобщи кметът на общината д-р Емил Кабаиванов вчера. Монтирането на устройствата започна във вторник.Те ще обхващат районите на парк Водопад, къщата-музей Васил Левски, площад Васил Левски и западния квартал на града.

Видеонаблюдението ще подпомага полицията при разкриването на престъпления и ще допринася за опазване на общинското имущество. Мониторите ще са разположени при дежурния в РПУ Карлово. Поетапно камери ще бъдат поставени и в други части на града и по централните пътни артерии.

Кметът допълни, че продължава благоустрояването на парк Беш Бунар в града.. В момента се изгражда нова чешма с градинка за отдих и пейки, в парковото пространство ще бъде възстановена още чешма, строена през 1941 година.

Тази седмица започва почистването на коритото на Стара река в града от замърсявания, наноси и крайречна растителност, заяви д-р Кабаиванов на пресконференцията във вторник.

Днес ще бъде организирано почистване на Апостоловата гора, намираща се в подножието на Стара планина. Активисти от прес-клуб Карлово и служители от общинска администрация ще участват в почистването.4

Видяна общо: 802 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.