Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Новините на БХРА

Дата: 29.06.2007

Предстоящо пътуване на бизнес делегация в гр. Охрид
БХРА кани членовете на асоциацията за участие в посещението на РМакедония в периода 13-15 юли 2007 г
.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) организира бизнес делегация по повод посещението на председателя на Държавната агенция по туризъм – г-жа Анелия Крушкова в гр. Охрид, РМакедония на 13 – 15 юли 2007 г.

По време на посещението на делегацията се предвиждат официални срещи и разговори с кмета на гр. Охрид, с членовете на Македонската хотелиерска асоциация (HOTAM) и с местни бизнесмени.

Цената на посещението за членовете на БХРА е 320 лв. за едно лице при настаняване в двойна стая и включва: транспорт София-Охрид-София, две нощувки със закуска в четиризвезден хотел в гр. Охрид, две официални вечери, застраховка Медицински разходи и злополука в чужбина.

За нечленове на БХРА цената е 380 лв.
Заплащането се извършва по сметката на БХРА в лева:

БХРА
ОББ, клон Света София
BG50UBBS78271014182509
BIC: UBBSBGSF

След окончателното съгласуване на програмата, тя ще бъде своевременно изпратена на заявилите участие. За допълнителна информация можете да се обърнете в офиса на БХРА на:
Ваня Пеевска
тел: 02/987 65 86
e-mail: bhra_office@abv.bg

Видяна общо: 632 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.