Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Международен панаир Плавдив събира експерти от CEFA

Дата: 29.06.2007

Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на семинар за млади специалисти от Централноевропейския панаирен съюз CEFA и ще презентира  най-големите събития от своя изложбен календар. Постиженията на Винария 2007 ще представи д-р Барбара Пейдж-Робъртс, член на борда на Българската организация за конгресен туризъм.

Проявата, чиято тема е Цялостни маркетингови решения, ще се състои от 2 до 4 юли. Досега тя е гостувала в Мюнхен и Загреб, а през 2008 г. ще се проведе във Виена.

В авторитетната организация CEFA членуват 20 панаирни организации от Централна и Югоизточна Европа.  През 2007 г. един от приоритетите на нейната дейност е да подпомага  международното коопериране на малки и средни предприятия от Европейския съюз като ги мотивира да участват в различни изложения и да създават смесени фирми. Това е и едно от основните направления в работата на Пловдивския панаир, който си е поставил за цел да съдейства за инвестиционни контакти между български и чуждестрании фирми.

По време на семинара ще бъдат представени модели за комплексно използване на маркетинга, пиара и рекламата като инструмент за въздействие върху пазара. Участниците ще имат възможност да се запознаят с новите идеи и предизвикателства в областта на изложбения мениджмънт.  Важно място е отделено на разработването на комуникационни стратегии, насочени към определени целеви групи и помагащи за лансирането на продукти на пазара.

Генералният секретар на CEFA Клаус Шабатка е сред лекторите на семинара, в който ще участват 26 представители на изложбени центрове от Централна и Югоизточна Европа. „Колкото по-добре са подготвени панаирните специалисти, толкова повече възможности могат да предоставят на изложителите за създаване на ползотворни контакти с фирми от други държави и за разрастване на бизнеса им, а от това ще спечели икономиката на региона като цяло. Разширяването на корпоративните отношения, от своя страна, е важен фактор за икономическата и социалната интеграция в рамките на Европейския съюз”, обясниха организаторите.

Видяна общо: 742 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.