Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Къща за ? 910 000 на пъпа на София

Дата: 30.06.2007

Седем купувачи мерят портфейлите си, за да закупят къща в столичния квартал Лозенец. Цената на сградата от 300 кв. м до ресторант Вишните е 910 000 евро и се продава от българо-английска двойка, живееща на Острова. Това съобщи изпълнителният директор на компанията за продажба на луксозни имоти Юник Истейтс Весела Илиева. Най-близо до заветната цел да се сдобие с лъскавото жилище е младо българско семейство. Още един конкурент купувач обаче е готов да подаде оферта, обясни Илиева.

Юник Истейтс подписа в сряда исторически договор със световния лидер в продажбите на луксозни имоти Кристис грейт истейтс. България е първата страна от новите 12 членки на Евросъюза, в която стъпва компанията, собственост на най-голямата аукционна къща в света Кристис.

Имаме какво да предложим на заможните ни клиенти, коментираха от Юник Истейтс. Оттам обаче отказват да съобщят с кого преговарят. Дискретността е задължително условие за бизнеса ни, обясни Илиева.

Сред топофертите на компанията са имот във възрожденски стил в Каварна за 1,2 млн. евро и бивша резиденция за 1,5 млн. евро. Преговаря се и замък за около 2 млн. евро. 6000 евро за квадрат иска собственик на имот в непосредствена близост до столичния хотел Радисън, с гледка към катедралата Св. Александър Невски.

В Европа средната цена на луксозните имоти започва от 10 000 на кв. м. За да пласира имотите, родната компания ще организира на кандидат-купувача парти с преспиване в избраната къща.

Видяна общо: 796 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.