Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Пинк идва с личен готвач

Дата: 30.06.2007

Ексцентричната Пинк пристига с личния си готвач, информираха организаторите на концерта й от София мюзик ентерпрайсис. Тя е страстна почитателка на кухнята от Близкия изток и най-вече на нетипичния за нашите географски ширини деликатес хумус. Корифеят на рецептите я придружава по време на цялото й турне, защото атрактивната певица има ритуал, който спазва винаги преди участие - един час преди да се качи на сцената, й се приготвя любимият й специалитет - хумус Машауша. Екзотичното ястие представлява смес от хумус, сусамов тахан, зехтин, червен пипер и лимонов сок и се сервира във формата на паста. След приключване на шоуто певицата е решила да се поглези с вегетариански ястия от българската национална кухня и квалитетно червено вино.

Пинк пристига в деня на концерта, първи юли, с частен полет от Букурещ, където има участие предишната вечер. Ден преди събитието на стадион Академик започва строежът на 30-метровата сцена. Ще бъдат изградени и специални съоръжения, пригодени за акробатичните номера, които ще бъдат изпълнявани по време на зрелищния купон. Вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 17 ч. Ще бъде изградена специална шатра, където всеки ще може да експериментира с външния си вид - гримьори и фризьори, които ще се погрижат всички желаещи да придобият "розов" вид.

Видяна общо: 793 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.