Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Нощни спасители на плаж Бургас Север за Джулая

Дата: 30.06.2007

Шест спасители ще патрулират по ивицата на прочутия в цялата страна бургаски плаж от 22 часа на 30 юни до 7 часа сутринта на 1 юли.

Концесионерът на Бургас Север Ваклин Стойновски ще обезпечи доброволно сигурността на всички, които ритуално посрещат изгрева на слънцето на брега на морето.

По време на Джулая спасителите ще наблюдават целия периметър на северната ивица , снабдени с радиостанции и мощни прожектори.

Въпреки взетите предохранителни мерки началникът на водноспасителната служба Николай Иванов апелира към почитателите на празника да избягват къпането през нощта в морето заради силно ограничената видимост и заради рисковете от употребата на храна и алкохол.

Видяна общо: 763 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.