Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Правителството прие 32 мерки за по-бързо присъединяване към Шенген

Дата: 29.12.2010

Правителството одобри план за действие за изпълнение на 32 мерки за присъединяването на България към Шенген, за което отпусна 10.946 млн.лв. Сред неотложните мерки, които трябва да се осъществят до края на март 2011 г., са изграждането на цифровата радиокомуникационна система ТЕТРА в зоната на външните сухопътни граници, завишаване на планираните количества горива за дирекция "Гранична полиция".

В списъка са доставка и монтиране на устройства за откриване на укрити хора в товарни автомобили, изграждане на пунктове за временно базиране на хеликоптери на морската и западната сухопътни граници, осигуряване на резервни комуникационни канали.

С мерките кабинетът отговаря на препоръките, направени в експертните доклади за изпълнението на критериите за членство в свободното от граници европейско пространство.

Пресцентър Министерски съвет

Видяна общо: 1461 рейтинг: 0.40

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Правителството прие 32 мерки за по-бързо присъединяване към Шенген
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.