Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Премиерът не се тревожел за Шенген

Дата: 26.12.2010

"Политическото решение за приемането на България в Шенген ще бъде взето през септември. Въпросът не ме тревожи, по простата причина, че критиките към България имат основание и страната първо трябва да реформира съдебната си система.
Германия и Франция са стожерите на Европейския съюз и те работят по правила. Процедурата, която се следва за приемането на всяка държава в шенгенското пространство, предвижда първо приемането на технически доклад. Едва след това на базата на мониторинговите доклади през февруари и юни-юли ще бъде взето политическото решение.
Нито Франция, нито Германия са подлели вода на България, по пътя за Шенген, въпреки че стана ясно, че двете държави са против приемането на България и Румъния в общността."

премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия

Видяна общо: 885 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.