Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Празничната нощ с концерти и наздравици в цялата страна

Дата: 30.12.2010

Традиционният новогодишен концерт ще се състои тази вечер за 12-та поредна година на пл. Княз Александър І, в София. В 22.30 ч. започва тричасовият музикален маратон с участието на Поли Генова, Нора, Теодор Койчинов, Вяра Панталеева, Богдана Петрова и Майк, Стефан Илчев, Тома, Дамян Попов, Деси Тенекеджиева, група 032, балетна формация Веда Джуниър, Любо Киров, Камен Воденичаров, Национален фолклорен ансамбъл Филип Кутев, група Ахат и др.

Рок група Кофеин, ансамбъл Тракия и тенорът Калуди Калудов ще пеят за пловдивчани в празничната нощ. Малко преди полунощ кметът на града Славчо Атанасов ще поздрави пловдивчани, след което Калудов ще изпълни празнична наздравица.

Трима изпълнители от легендарната рок група Юрая Хийп ще излязат на площада в Каварна за рок концерт час преди да дойде Новата година. Празничната нощ ще събере за първи път в крайморския град вокалиста на групата Джон Лоутън, китариста Мик Бокс и клавириста Фил Ланзън. Новогодишният концерт ще започне в 21 ч. с изпълнение на местна рок група и музикантите от Сигнал.

Бургас посреща Нова година с Милена и групата Dirty Purchase. Концертът започва тази вечер в 22,30 ч. на площад Тройката. Водещи на новогодишното шоу ще са Тончо Токмакчиев и Стефан Щерев. Точно в полунощ небето над Бургас ще бъде озарено от празнични илюминации.

За празничното посрещане на Новата 2011 година община Плевен организира от 22.30 ч. концерт на централния градски площад Възраждане. Той ще бъде открит от общинския духов оркестър. Млади плевенски поп изпълнители ще представят световни и български хитове. Кметът Найден Зеленогорски ще поздрави плевенчани и гостите на града малко преди полунощ, след което е
предвидена празнична заря. Началото на рок концерта на Васко Кръпката е 30 минути след полунощ.

Пет минути преди полунощ на пл. Акад. Н. Хайтов кметът на община Асеновград - д-р Христо Грудев ще направи празнично обръщение към съгражданите си по случай настъпването на Новата 2011 година. Преди това за всички жители и гости на Асеновград ще свири оркестърът за народна музика Марица.

Кметът на община Сопот Веселин Личев е осигурил за новогодишната нощ 200 литра вино и близо 1 000 баници. Те са дарение от местни бизнесмени и ще бъдат раздавани на всички, които ще посрещнат Новата 2011 година на площада. За доброто настроение на сопотненци е осигурена богата музикална програма.

Димитровград ще посрещне Новата година с концерт на народния изпълнител Тодор Кожухаров на централния площад "България". На сцената ще се качат и музикантите от оркестър Южни ритми и тракийската народна певица Динка Русева.

Видяна общо: 1337 рейтинг: 0.37

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.