Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Стройко 2000

Дата: 24.03.2010

Пролетното изложение Стройко 2000, в НДК, ще представи разнообразни продукти за строителството от близо 500 български и чужди компании. Форумът се открива днес и ще продължи до 30 март.

Няма съществена промяна в броя на участниците, след спада им през изминалата година - и през тази ще бъдат около 500.

Български производител на метални преносими къщи ще представи на форума преносими къмпинг-помещения, придружени с баня. Производителят предлага и посредничество при наемането на земя, в случай, че интересуващите се нямат подходящ терен за постройката. Единственото условие за даващите земя под наем е да са изградили отходни ями.

Топлоизолационни системи за т.нар. пасивни къщи пък ще изложи австрийска компания. Засега в България има само две такива, докато в Австрия те са над 1 600, съобщават от компанията, по чиито данни допълнителното оскъпяване при строителството на пасивни къщи се изплаща в рамките на първите десет години.

Видяна общо: 456 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.