Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Стилисти на Christian of Roma влизат във фризьорският салон на Big Brother Family

Дата: 24.03.2010

Christian of Roma Group

Стилисти на италианското сдружение Christian of Roma влизат във фризьорския салон на Big Brother Family, съобщиха от козметичната компания. Георги Георгиев – Жоро Ефекта, Петя Георгиева, Ани Стоянова и Румяна Китипова, които ще работят в Къщата по време на риалити шоуто, са част от модните групи на италианската компания със седалище в Пловдив.

Четиримата са с дългогодишен опит във фризьорьорството и са получили квалификация в Италия – в школите на световноизвестни козметични гиганти от Рим, Болоня и Милано. Изявяват се и като треньори и лектори в рамките на семинари, демонстрации и ревюта, организирани от Christian of Roma цялата страна. Ще участват и в презентациите и програмата на 15-тия италиански фестивал на красотата и прическата, който се провежда от 25 до 28 март в палата 2 на международен панаир Пловдив.

В ситуирания на двора на Къщата на Big Brother Family фризьорски салон стилистите ще работят със специализирана италианска козметика за коса и с оборудване, осигурени от Christian of Roma.

ПРОФИЛ НА CHRISTIAN OF ROMA

Christian of Roma Group е италианско дружество със седалище в Пловдив. Вече 16 години е официален представител за България на продуктите на едни от най-утвърдените италиански козметични фирми в бранша: BES-Милано, Alfaparf-Рим, Rolland-Болоня.

Christian of Roma Group е организатор на най-мащабното професионално изложение в България Италиански фестивал на красотата и прическата, чието 15-то издание предстои от 25 до 28 март в палата № 2 на международен панаир Пловдив.

През 2002 г. Christian of Roma Group учреди международното сдружение на българските фризьори с 500 члена. По този начин България получи шанса да стане страна членка в ОМС (Световната организация на фризьорите) със седалище в Париж. На всеки две години ОМС организира международни шампионати по фризьорство, в които участващите български отбори са спонсорирани от италианската компания.

ПРОФИЛИ НА ФРИЗЬОРИТЕ В КЪЩАТА

Георги Йорданов Георгиев – Жоро Ефекта, Асеновград
Собственик на салон за красота в Асеновград
Роден на 20 септември 1981 г. Занимава се с фризьорство от 10 години. Работи в Пловдив и Асеновград.
Стилист на Christian of Roma Group от 6 години. През този период е преминал специализирани обучения в Италия в школата на козметичната компания BES – Милано и е част от българската група стилисти BES.
Той е избран да представя страната ни на международното изложение BЕAUTY EURASIA 2010, което ежегодно се провежда в Истанбул. На модния форум COSMOPROF 2009 в Болоня печели първо място при демонстрации на модерни продукти и техники при прическите.
Като треньор е участвал в повече от 20 семинара за стилисти в страната, както и в няколко прет-а-порте изяви на модни ревюта.
Занимава се с обучение на фризьори. Притежава салон за красота в Асеновград.

Ани Богданова Стоянова, София
Собственик на фризьорски салон в София.
Родена на 24 септември 1973 г. Работи като фризьорк от 14 години.
Участник в конкурси за стилисти в гр. София. От 4 години е част от екипа на
Christian of Roma Group и е представител за България на модна група Alfaparf. Присъства като гост-фризьор на изданията на италианския фестивал на красотата и прическата, който всяка пролет и есен се организира от Christian of Roma Group.
Изявява се и като треньор в семинарите, организирани от Christian of Roma Group в цялата страна.
Притежава салон за красота в София.

Румяна Димитрова Китипова, Пловдив
Собственик на салон за красота в Пловдив.
Родена на 24 юни 1974 г.
Работи като фризьор от 17 години. През 2000 г. открива първия си салон за красота в Пловдив. Вторият отваря врати през 2008 г.
През 2004 г. участва като гост-фризьор в есенното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата. Същата година получава и Свидетелство за майстор фризьор от регионалната занаятчийска камара в Пловдив.
През 2006 г. става официален сътрудник на Christian of Roma Group и е изпратена от фирмата на специализация в град Болоня (Италия) и става част от българската група на козметичния гигант Rolland - Болоня. Следват участия във всички издания на Италианския фестивал на красотата и прическата. Като представител на Christian of Roma Group Румяна Китипова е участвала и на световния фестивал за красота BEAUTY EURASIA, в Истанбул (Турция) през 2006 г.
Като треньор е участвала в многобройни технически семинари на Christian of Roma Group в София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград.

Петя Любенова Георгиева, Пловдив
Стилист във фризьорски салон Cinecitta – Пловдив.
Родена на 7 ноември 1972 г. От 15 години работи като фризьор. Има майсторско свидетелство от Регионаланата занаятчийска камара – Пловдив.
Вече пета година е част от екипа на фризьорски салон CINECITTA на Christian of Roma Group.
Редовен участник в изданията на Италианския фестивал на красотата и прическата, организиран всяка пролет и есен от Christian of Roma Group. Официален сътрудник е в и техническите семинари и ревюта на фирмата.

Видяна общо: 943 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Стилисти на Christian of Roma влизат във фризьорският салон на Big Brother Family
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.