Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Фолксваген клуб фест - От фенове за фенове

Дата: 24.03.2010

На 25 март, четвъртък, от 11.00 часа, в пресклуб БТА ще се състои пресконференция на клуба на привържениците на Фолксваген в България по повод на предстоящия уникален автосалон – „Фолксваген клуб фест” под мотото „От фенове за фенове”.

27 – 28 март, Интер Експо Център

Автосалонът ще предложи специална селекция от автомобили, които досега никога не са били събирани под един покрив: автомобили с въздушно охлаждане (air-cooled), състезателни, тунинговани автомобили, моделна история на Фолксваген Голф от 1 до 6.

Ще бъде показана фотоизложба, описваща трансформациите в компанията Фолксваген през годините, мултимедийни презентации за историята на „Клуб на привържениците на Фолксваген в България” и други.

Сред поканените са гости от фолксваген клубове в Румъния, Гърция и Сърбия.

Видяна общо: 559 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.