Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

До 2012 г. Карфур планира 10-12 магазина в България

Дата: 31.03.2010

"Френската верига за бързооборотни стоки Карфур планира да увеличи магазините си в България с още 10-12 в следващите три години", съобщи изпълнителният директор на българския клон на компанията Лоран Бендавид.

В момента веригата има един хипермаркет в Бургас, а на 21 април предстои да отвори и обект в София. Той ще се намира в търговския комплекс The Mall на бул. Цариградско шосе. По-голяма част от планираните обекти са в процес на строеж.

Карфур планира да въведе и каси на самообслужване в българските си обекти, съобщи Бендавид. Автоматичните терминали ще позволяват на клиентите сами да маркират закупените продукти и да платят сметката си. Идеи за въвеждането на каси за самообслужване в България има и словенската верига Меркатор, която стъпи на пазара през миналата година и има един хипермаркет в Стара Загора.

Търговският комплекс The Mall е разположен върху площ от 66 хил. кв.м и ще разполага със 185 магазина. В комплекса ще има кино Арена, боулинг зала, детски кътове, заведения за хранене и др. Предвидени са и 2 700 паркоместа.

Към комплекса е изградена и подземна връзка, която ще отвежда автомобилите, идващи от западната част на София, до мола. Инвеститорите предвиждат и надземен тунел за пешеходци над Цариградско шосе, съобщиха от компанията Asoss capital.

Видяна общо: 601 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.