Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Варна организира туристическа трудова борса

Дата: 31.03.2010

Специализирана трудова борса в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството се провежда в младежкия дом във Варна. Домакин е бюрото по труда в морската столица.

Борсата ще търси възможност за реализация на трудовия пазар в условията на икономическа криза. Чрез трудовата борса ще се подпомогне процесът на търсене и устройване на работа, обясняват от бюрото по труда във Варна. Поканени за участие са работодатели от туристическия бранш, както и търсещи работа лица със статут на безработни.

По време на специализираната борса работодателите могат да направят подбор на място на подходящи кандидати, а търсещите работа имат шанс да изберат удовлетворяващи ги работни места.

Видяна общо: 823 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.