Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Уволниха шефа на дирекция Миграция

Дата: 31.03.2010

Вътрешният министър Цветан Цветанов уволни комисар Стефан Христов, след приключилото днес дисциплинарно производство. Христов е обвинен за злоупотреба със служебно положение като директор на дирекция Миграция и деяния, несъвместими с етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР.

Комисар Христов бе задържан на 16 февруари. Извършените проверки са установили, че в нарушение на Закона за чужденците в България е разрешил пребиваване в страната на чужди граждани, без правно основание за това.

Така, в качеството си на длъжностно лице и при изпълнение на служебните си задължения, е превишил властта си с цел набавяне на лични облаги, вследствие на което са настъпили значителни вредни последици.

Пресцентър МВР

Видяна общо: 571 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.