Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Зимното разписание на Germanwings отворено за резервации

Дата: 29.04.2010

От днес част от зимното разписание на ниско-тарифната авиокомпания Germanwings ще бъде отворено за резервации. Всеки пътуващ може да направи резервация за следващия зимен сезон по новото разписание, което важи от 31 октомври 2010 г. до 26 март 2011 г.

Пътниците, които резервират билетите си по-рано, ще се възползват от по-ниски цени от София до немското летище Кьолн-Бон, както и до 75 атрактивни дестинации в цяла Европа. Повече информация може да получите на уебсайта на компанията germanwings.com.

Germanwings – ниско-тарифният авиопревозвач за Европа

Germanwings е една от най-успешните ниско-тарифни авиокомпании в Европа. Компанията предлага полети на изгодни цени до повече от 70 дестинации в Европа от шестте си бази в Кьолн/Бон, Щутгарт, Берлин – Шьонефелд, Хамбург, Хановер и Дортмунд. Компанията оперира нова флотилия, която се състои от 30 самолета Airbus A319.

Carré Noir
Надежда Христова
тел.: 0896 78 67 95
E-mail: n.hristova@carrenoir.bg

Видяна общо: 439 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.