Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Утре шефове на европейски панаири обсъждат кризата в Пловдив

Дата: 29.04.2010

Заседанието на Борда на директорите на ЦЕНТРЕКС ще се състои на 30 април в парк хотел Санкт Петербург, а след това гостите ще посетят панаирния комплекс. Екскурзии из Стария град и до Бачковския манастир ще ги запознаят с миналото и културата на Пловдив.

Как да се възстановят от кризата панаирите в Централна и Източна Европа, и как да помогнат на бизнеса да излезе от нея – това ще обсъждат 15 шефа на изложбени центрове в Пловдив. Те пристигат тук за заседанието на борда на директорите на ЦЕНТРЕКС - водещата организация на панаирната индустрия в региона. Международен панаир Пловдив бе избран за домакин на срещата само година, след като стана член на авторитетното сдружение.

Освен борбата за оцеляване, ще се дискутират развитието на изложбената индустрия до 2020 година, възможностите за сътрудничество между панаирите, междурегионални проекти и оферти, насочени към големи компании. 

Международният съюз за изложбена статистика ЦЕНТРЕКС съдейства за прозрачност на данните за панаирните прояви. Той е оторизиран от Международната асоциация на изложбената индустрия UFI да прави одити. По този начин се осигурява по-достоверна информация за работата на панаирите и за нивото на техните прояви, дава се допълнителна гаранция за тяхното качество пред изложителите.

ЦЕНТРЕКС има 20 члена от 7 държави в региона. Международен панаир Пловдив бе поканен да се присъедини през 2009 г., след като бе извършен цялостен одит за дейността и резултатите, на които беше дадена много висока оценка.

За срещата в Пловдив пристигат председателят на съюза Бохуслав Залевски, изпълнителният директор Кароли Наги и Януш Барабаш, председател на Комитета по обучение в UFI, най-влиятелната организация в световната панаирна индустрия.

Видяна общо: 576 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Утре шефове на европейски панаири обсъждат кризата в Пловдив
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.