Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Пътните настилки в страната са сухи

Дата: 20.07.2010

Затворени остават проходите Твърдица - Елена, Етрополе - Златица, както и Дюлински проход за товарни автомобили. Затворена е аварийната лента на автомагистрала Хемус между 16 и 17 км, в посока от София към Ботевград. Въведена е забрана за движение на товарни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканската пътна мрежа за времето от 13 до 21 ч. при температура на въздуха над 35 градуса.

Забранено е преминаването на товарни автомобили с обща маса над 10 тона през прохода Петрохан в района на село Гинци, както и по пътя Бургас - Слънчев бряг, като обходният маршрут е през Бургас, Каблешково и Тънково.

Ремонтни работи се извършват на прохода Шипка до 30 август. Потокът се пренасочва по панорамния път през връх Бузлуджа.

Четирима са загинали при катастрофи през последното денонощие. В страната са станали 17 произшествия. Ранените са 22, като за един от тях има опасност за живота.

В София са регистрирани 79 леки и седем тежки катастрофи, пострадалите са 10.

агенция Пътна инфраструктура

Видяна общо: 346 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.