Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Мухово потъна в боклук след рали България

Дата: 21.07.2010

Купища отпадъци са маркирали трасето на международното рали България 2010, в района на село Мухово.

Десет дни, след като по живописния път се състезаваха пилотите от кръга на световния шампионат на международната автомобилна федерация, картината е изключително грозна. Всяко място от 30-километровата отсечка, при село Мухово, където е имало зрители на ралито, е осеяно от отпадъци. Организаторите са забравили на много места обезопасителти ленти и автомобилни гуми. От кметството на Мухово нямат никаква възможност да пермахнат отпадъците.

Местните хора разказаха, че стотици любители на високите скорости са дошли в района дни преди ралито, за да запазят най-удобните позиции за наблюдаване на състезанието

Час след финала на ралитото от кметството са организирали извозване на боклука от селото - осем ремаркета. Извън Мухово, по пътя, в гората и по деретата боклуците остават.

Филип Боянов, кметски наместник на село Мухово: "За да накарам това самоходно шаси да отиде до там ида взема доброволци, трябват пари, а кметството пари няма."

Видяна общо: 422 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.