Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Днес митрополит Николай освети 25 000 копия на чудотворната икона

Дата: 21.07.2010

Пловдивският митрополит Николай освети днес 25 хиляди малки копия на чудотворната божигробска икона на Света Богородица, която гостува 6 дни в храма Света Марина.

Опашката от поклонници, дошли от цялата страна не намаляваше денонощно по време на целия престой на светинята. Хората идваха да благодарят, да изпросят милост и закрила и с надежда да се случи чудо. С молебен и камбанен звън при изключителни мерки за сигурност иконата на Богородица отпътува днес следобед от Пловдив.

Монасите от Светите земи, които я придружават ще я върнат със самолет в дома й – храма Възкресение Господне, в Гетсимания. За шест дни в Пловдив хиляди вярващи се поклониха пред чудотворното изображение на Богородица от Божи Гроб. И всеки взе със себе си частица святост. С надежда за по-добри дни.

Видяна общо: 498 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Днес митрополит Николай освети 25 000 копия на чудотворната икона
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.