Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Всеки втори смята, че "Килърите" трябва да докопат Борисов

Дата: 26.07.2010

Всеки втори смята, че животът му през последната година се е влошил и икономическата криза се отразява и на семейството му според изследване на Барометър Инфо. То е свързано с обществените нагласи след първата година на управление на ГЕРБ. Телефонната анкета е сред 1 011 души и е направена през миналата седмица.

Близо 31 % са отговорили отрицателно на въпроса "Правителството придържа ли се към предизборните си ангажименти", а други 20 на сто смятат, че по-скоро отговорът е "не".

Повече от 66 % от анкетираните смятат, че трябва да има персонални промени в кабинета "Борисов". На въпроса кои министри трябва да бъдат сменени, първите пет посочени имена са на Симеон Дянков, Тотю Младенов, Трайчо Трайков, Николай Младенов и Божидар Димитров. Причината в "първата петица" да са членове на икономическия правителствен екип е, че тези министри олицетворяват политиките, свързани със стандарта на живот, коментира Николай Николов - координатор в социологическата агенция.

Обществото е раздвоено по въпроса "има ли политически проект, обвързан с президента Георги Първанов", каза още той. Близо една трета от анкетираните пък смятат, че акциите на МВР са по-скоро показни, а над 26 % стоят зад тезата, че са изцяло показни. Над половината – 55 %, от анкетираните не подкрепят идеята за увеличаването на трудовия стаж и възрастта за пенсиониране.

Видяна общо: 445 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.