Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Новият брой на сп. Hotels & Restaurants Magazine

Дата: 27.07.2010

Интересна информация за най-големия европейски винен конкурс Винитали и за прекрасните сватбени дни в българските…хотели
Кой и как отговаря на екостандартите - разказва брой 3 на сп. Hotels&Restaurants Magazine

"Зелени предизвикателства" е темата на бр.3 на сп. Hotels&Restaurants Magazine. Вдъхновени от постиженията на френските хотелиери, обединени в Gites de France, авторите правят паралел с онова, което е вече е постигнато и в България. А то съвсем не е малко – десетки са вече хотелите, които отговарят на екостандартите. Сред тях са както малки семейни хотели, като Моравско село, край Банско, така и големи градски хотели, част от международни вериги, като хотел Хилтън, в София и др.

Как три голф-комплекса създават отделна дестинация със собствен маркетингов бюджет можете да прочетете в статията "Калиакра – повече от голф". Репортаж от най-големия европейски винен конкурс „Винитали“ ни пренася във Верона. През април там международно жури, сред членовете на които бе и главният редактор на сп. ХоРеМаГ - Екатерина Геловска, дегустирала над 6 500 европейски вина. За съжаление, във винения маратон се включиха едва 15 български вина, но и те си тръгнаха с почетни грамоти.

Възможна ли е задачата да се отиде "С куче на хотел" в България? Това ще разберете от едноименната статия с автор Ани Коджаиванова.
"Треска за сватби" обхвана тази пролет няколко български хотела. След първата лястовичка, в лицето на Кемпински хотел Зографски, преди няколко години днес сватбени дни организират вече няколко градски хотела. Как става това, разказва Владимир Казасов.
В статията "Сладки спомени", пред същия автор споделят опита си именити български сладкари.
Интервю с генералния мениджър на Гранд Хотел София е публикувано в списанието във връзка с шестата годишнина на хотела.

Видяна общо: 676 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.