Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Нов справочник

Дата: 16.07.2003

 ТУРЕКСПО          “Турекспо-Варна” АД, лицензиран туроператор № 00194

България,  9001 Варна, ул. Михаил Колони 25

тел./факс (+359 52) 602417,  632261

е-mail: office@tourexpo.bg     www.tourexpo.bg

       ВАРНА

 

 

Уважаеми колеги,

 

Предстои издаването на нов справочник "Сини страници - кой кой е в българския туризъм". Той ще бъде луксозен, пълноцветен, двуезичен - на български и на английски. Целта е да бъдат представени възможно най-голям брой български фирми и организации, създаващи туристическия продукт на България - туристически фирми, обекти за настаняване, фирми, предлагащи оборудване за туристически обекти, туроператори, авиокомпании, представителства на чуждестранни туристически фирми.

 

Защо "Турекспо-Варна" АД реши да подкрепи  ТОВА издание?

Защото:

Ø       В нашата практика на организатор на най-голямото туристическо изложение в България ние самите изпитваме нужда от синтезирана информация за целия бранш. Не напразно се казва, че информацията понякога е по-ценна от златото.

Ø       Действайки не само като организатор на изложения, а и като туроператор, имаме нужда от информация и реклама за самите нас.

Ø       Ние, като фирма на Варненска туристическа камара, винаги се стремим да представим региона и страната. При пътуванията си в чужбина на сродни изложения изпитваме липсата на издание, представящо цялостно българския туристически продукт. Усещаме това по търсенето от чуждестранни клиенти на разнообразна и пространна информация за България.

Ø       Издателите на "Сини страници" получиха нашия кредит на доверие, тъй като те са издатели и на едно от най-добрите туристически списания, което много бързо намери своята постоянна читателска аудитория  - "Одисей".

 

Концепцията за ПРИНЦИПНО НОВ справочник предвижда систематизиране на информацията така, че тя да бъде достъпна и удобна за ползване. Туристическите фирми и обекти ще бъдат представени  от няколко основни гледни точки: според спецификата им; според вида туризъм и услугите, които предлагат; според направленията и дестинациите, които покриват; според географската област, в която се намират. Конкретната информация за фирмите ще се съдържа в общоприетите символни изображения - пиктограми. По това новият справочник "Сини страници" ще прилича на подобни издания, за които сме завиждали на наши конкурентни дестинации.

След издаването на пилотния брой на бизнес-справочника "Сини страници" се предвижда разпространяване на информацията и чрез специална страница в Интернет.

 

Убедени сме, че когато ние имаме информация за другите и те имат информация за нас, успехът на бизнеса е по-реален.

Сигурни сме, че не искате да бъдете извън информационното туристическо пространство "Сини страници". Тази инвестиция ще бъде във Ваш интерес и за едно по-добро бъдеще за всички!

 

 

 

Стоян Маринов

Изпълнителен директор

Видяна общо: 463 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.