Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Според Ахмед Доган министерство на туризма едва през 2006-2007 година

Дата: 15.07.2003
Лидерът на ДПС Ахмед Доган смята, че до 2006-2007 година трудно може да има претенции за създаване на министерство на туризма. Според него на този етап е достатъчно да има Aгенция по туризма, стига да се дефинира статутът й - дали е изпълнителна или държавна.

Ахмед Доган коментира, че във всички случаи агенцията трябва да бъде държавна и да бъде директно подчинена на Министерския съвет. Той уточни, че сред обсъжданите структурни промени в кабинета е и преминаването на хранителната промишленост към министерството на земеделието, което по думите му е по стандартите на Европейския съюз.

Вероятно в рамките на днешния ден структурните промени ще бъдат ясни, допълни лидерът на ДПС.

На въпрос как ще коментира оттеглянето на кандидатурата на Пламен Орешарски като кандидат-кмет на СДС в София той отговори, че по-скоро очаква по-ясна позиция от ръководството на СДС за мотивите за оттеглянето на тази кандидатура.

Пламен Орешарски беше сполучлива кандидатура, респектираща от гладна точка на компетентност, посочи лидерът на ДПС. Личното ми мнение е, че мотивите за оттеглянето му не са ясни, добави той.

Централното оперативно бюро /ЦОБ/ и парламентарната Група /ПГ/ на ДПС продължават обсъждането на анализа на двегодишната дейност на парламента и се очаква да започнат обсъждането на отчетите на представители на движението в изпълнителната власт.

Боби Михайлов

Видяна общо: 477 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Според Ахмед Доган министерство на туризма едва през 2006-2007 година
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.