Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

И Пампорово пусна карти за "постоянни клиенти"

Дата: 14.12.2005

Картата за лифтовете за цял ден в Пампорово ще е 48 лв., съобщиха от "Пампорово" АД - концесионерът на пистите и съоръженията в курорта. Официално тази цена е за всички туристи, но компанията е въвела и намаление за "постоянни клиенти" от 35%.

Неофициално това ще е цената за повечето български туристи, които ще плащат малко над 30 лв. за цял ден, обясниха представителите на туристическия сектор в курорта. Приблизително толкова беше и цената на картата през миналия зимен сезон.

Учениците и студентите ще плащат с намаление от 20%, което прави картата за деня с около десет лева по-евтина.

Толкова ще е и цената преди Нова година.

Същата схема с карти за постоянни клиенти въведе и Банско. Цената там ще е 50 лв. а намалението за редовните посетители е 35%.

Сезонът в Пампорово беше открит през почивните дни, но още няма условия за каране на ски. Очакванията са тази година да има 30 на сто ръст на туристите. Новите легла в курорта са 1000, а общата дължина на пистите - 25 км.

в-к Дневник

Видяна общо: 379 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.