Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Мъжете мразят да получават чорапи

Дата: 24.12.2005

Най-омразният подарък за мъжете са чорапите под елхата, твърдят психолози от САЩ, провели анкета сред 1000 американци. Това е валидно и за българските мъже, твърдят продавачи и в специализираните за господа магазини.

Ако все пак жената държи да зарадва половинката си с нещо практично, най-добре е да се ориентира към подарък тип "мачо". Тайната е в аксесоарите също като при дамските подаръци, категорични са търговците. Кожен колан, лула или дори едно тесте карти ще покажат на любимия ви, че цените неговата свобода и уважавате времето му за лични интереси, обясняват експертите. Мъжете са особено чувствителни на тема лично пространство, затова истинска радост им носи всичко - независимо от цената, което издава зачитането му. Най-добре е, преди да изберете подарък, да се информирате какво харесва той. Прекрасна работа върши и някоя книга, но непременно по тема, която вълнува господина. За да не чуете любезното "много ме зарадва", но със студен глас, когато поднесете подаръка си.

Пътешествие

Видяна общо: 356 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.