Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Община Самоков обяви търг за хотел и спортна зала

Дата: 14.12.2005

Община Самоков обяви търг за изграждането на многофункционална спортно-атрактивна зала и хотел в града. Поръчката  включва проектиране, доставка и монтаж на технологично оборудване, както и подготовка и въвеждане на обекта в експлоатация. Предаването на готовата зала с хотела трябва да стане 2 години след възлагането на поръчката - не по-късно от 1 март 2008 г.

Сградата ще бъде изградена върху терен от 12 дка. Залата ще може да се ползва за концерти, дискотека и други културни развлечения. Застроената й площ ще бъде около 1500 кв. м. Инвеститорите позволяват квадратурата на залата да бъде увеличена с оглед на по-доброто функционално решение.

От общината поставят определени условия към фирмите, кандидатстващи за изпълнение на проекта. Главните са те да имат валиден сертификат за съответствие, съгласно стандарт ISO 9001:2000 и през последните 2 години да са реализирали обекти с разгърната застроена площ най-малко 20 000 кв. м.

Получаването на документацията за участие в търга може да стане до 20 януари 2006 г. Крайният срок за подаване на офертите или заявленията за участие е 23 януари.

в-к Монитор

Видяна общо: 365 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.