Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Слагат знаци "Забранено за проститутки" в Германия

Дата: 24.12.2005

Със знаци "Забранено за проститутки" ще се обзаведат голяма част от германските градове идната година. Сънародниците на Ангела Меркел са притеснени, че армия от труженички ще окупира страната им, която ще е домакин на Световното първенство по футбол през 2006 г. Всъщност, проституцията в Германия е легализирана, но само в някои области. Въпросните знаци ще указват и на момичетата, и на футболните запалянковци къде платеният секс е извън закона. Освен това те трябва да предпазят обикновените момичета по улиците от набезите за незапознати с местното законодателство чужденци.

Идеята за новата маркировка се родила след ареста на мъж, поръчал "лесно момиче" в Дюселдорф. Оказало се, че за забраната не знаел не само той, но дори и съдията по делото. Той веднага препоръчал за улеснение да се поставят табели на местата в Германия, където най-древният занаят се санкционира от закона.

Пътешествие

Видяна общо: 326 рейтинг: 0.08

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.