Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Балканстрой откри първия частен хотел в Разлог

Дата: 23.12.2005

Строителната компания "Балканстрой" откри първия частен хотел в град Разлог в сряда вечерта, съобщиха от дружеството.

Комплексът е категория 3 звезди и е собственост на компанията, която е инвеститор и изпълнител на обекта. Сградата е реконструирано бивше общежитие, което е претърпяло основно обновяване и разширяване. Стойността на вложението в обекта е 3 млн. евро, а строителните работи са продължили близо година.

Хотел "Разлог" за момента е и единственият работещ в града. Той разполага с 40 двойни стаи и 17 апартамента, основен ресторант, лоби бар, фитнес, сауна, парна баня, стая за релакс, масажен кабинет. За зимния сезон хотелът осигурява редовен транспорт до начална станция на кабинковия лифт в Банско.

На откриването присъстваха кметът на Разлог Любен Татарски, областния управител Антон Бръчков и собствениците на Балканстрой АД - Йордан Каназирев, Николай и Костадин Калоянови. Хотелът беше осветен от Неврокопския митрополит Натанайл.

в-к Монитор

Видяна общо: 338 рейтинг: 0.08

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.