Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

България е едно от най-предпочитаните ваканционни места за британците

Дата: 27.12.2005

България беше определена от британските граждани за едно от най-предпочитаните места за купуване на ваканционни имоти в чужбина. Проучване на HIFX показва, че бившата комунистическа държава вече е на трето място сред най-предпочитаните дестинации и се намира след Испания и Франция. България изпревари места като Флорида, Португалия и Дубай с черноморското си крайбрежие и планинските ски курорти.

Наскоро страната беше похвалена, че е мястото, където можеш да получиш много повече за парите, които си дал отколкото в Испания, Португалия или Гърция и същевременно да се наслаждаваш на начина на живот, характерен за Средиземноморието от преди 30 години. България е определена като любимо място за почивка на британците от няколко асоциации First Choice и Association of British Travel Agents, които посочват, че през тази година страната е посетена от 200 000 британци.

Евтините цени я правят и идеална за купувачите на ваканционни недвижими имоти или инвеститорите с ограничен бюджет. Когато България се присъедини към Европейския съюз обаче е твърде вероятно цените на недвижимите имоти да се покачат, допълва изданието.

в-к Хералд

Видяна общо: 349 рейтинг: 0.08

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | България е едно от най-предпочитаните ваканционни места за британците
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.