Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Арестуваха Марадона на летище в Рио

Дата: 26.12.2005

Аржентинската футболна легенда Диего Армандо Марадона е бил задържан на международното летище в Рио де Жанейро, след като предизвикал смут в терминала. Марадона взе участие в благотворителна среща в Рио, организирана от бившия бразилски национал Зико. Полицията арестува Диего на терминала на летището и той не можа да се върне в Буенос Айрес.

По-късно Марадона все пак пристигна в аржентинската столица. "Той бе задържан на летището. Имал е проблеми с персонала, държал се е неприлично. След като са дошли служителите на реда, нещата са се влошили - той се е съпротивлявал и е бил арестуван", заяви говорителят на полицията. Марадона е бил подложен на тестове за алкохол и наркотици.

БТА

Видяна общо: 440 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.