Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Кърджалийско без ток заради силен вятър

Дата: 30.12.2005

Петнадесет населени места в Кърджалийска област са без ток, заради силният вятър, минал през района в сряда вечерта. Електричеството е било изключено превантивно, за да не се стигне до големи аварии. От силния вятър в областта няма пострадали хора и нанесени материални щети.

В Смолянска област нивото на реките и водоемите рязко се покачи в резултат на силните дъждове и снеготопенето. Аварийните екипи са готови за действие, в случай на критично покачване на нивото на водата.

Проливните дъждове предизвикаха аварии по електропреносната мрежа, оставяйки без електричество три селища в община Златоград и едно в района на Девин. Екипи на Електроразпределение работят за възстановяване на електрозахранването на засегнатите населени места.

Разчистен е теренът на падналата в сряда лавина от приблизително 400 кв. м в района на Ягодина, съобщиха от Гражданска защита.

В Шумен силния вятър причини многобройни повреди на покриви и изпочупи прозорци.

bTV

Видяна общо: 407 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.