Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Не се заяждайте с Чилова!

Дата: 04.04.2005

Някой да не е забелязал, че министърката на културотуризма върви по стъпките на Абрашев. Нахаканата г-жа Нина Чилова започна министерската си кариера с познатите медийни пушилки и имитации на придворния композитор. Иначе симпатичната икономистка и юристка от Бдин повтаря стъпките на безславния си предшественик, като не престава да тиражира самохвалните комюникета на културнотуристическото ведомство.

Оказва се обаче, че подражанията в медийната политика на Абрашев са най-малката беда в кариерата на новата министърка. Както извести оня ден столична газета, Чилова е запретнала ръкави и решила да реставрира пушалнята за опиум на румънската кралица Мария в Балчик, като потроши за осъществяването на този абрашев проект поне 150 000 лева. Според запознати с проекта във възстановения будоар любопитни туристи щели да си пият кафето и да пушат своето наргиле с опиум. По подходящ начин щяла да бъде аранжирана и околната фауна на прочутия кралски дворец.

На въпроса ни към шефа на "Инвестиционна политика" на министерството г-н Златко Халваджиев, дали този величествен проект се осъществява с негова благословия, той ни препрати към пресцентъра на културоекскурзионното ведомство. Не се посвенихме да дирим контакт с това звено, тъй като отдавна имаме горчив опит от железните информационни хватки на Абрашев.

Ама колеги, не се заяждайте с Чилова! Какво е виновна тя, че румънската кралица е пушила опиум, а не хашиш и че бодигард на министърката е бившият бодигард на Абрашев?!

Халваджи Бозаджиев

Видяна общо: 165 рейтинг: 0.04

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.