Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Очаква се слънчево време

Дата: 04.04.2005
  • Слънцето изгрява в София в 7.03 ч. и залязва в 19.57 ч. Продължителност на деня - 12 часа и 54 минути.
  • Луната изгрява в 5.08 ч. и залязва в 14.41 ч. Фаза - два дни след последна четвърт.
  • Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца.
  • Най-ниската температура, измерена на този ден в София - през 1893 г., минус 3° С, най-високата - през 1932 г., 26.1° С.

Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над източните, а следобед и над планинските райони. Максималните температури ще бъдат между 10 и 15° С.

В планините

Преди обед ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Най-висока температура на височина 1200 метра - около 1° С, на 2000 метра - около минус 6° С.

Европа

Времето в по-голямата част от континента ще се задържи без валежи. Предимно слънчево ще бъде в Източна Европа. Облачно, с валежи от дъжд ще бъде времето във на Пиренейския полуостров и във Великобритания. Превалявания, на места придружени от гръмотевици, ще има и във Франция, Белгия и Холандия. Разкъсана, в много райони незначителна облачност ще има над централноевропейските страни. На Балканския полуостров времето ще бъде предимно слънчево и почти тихо. По-значителна облачност ще има над югоизточните райони.

Изгледи за 5 и 6 април

Утре и в сряда времето ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността са възможни през втория ден. Температурите ще се повишават и в сряда минималните ще бъдат между минус 1 и 4° С, а максималните - между 15 и 20° С.

Дежурни синоптици: Анатасия Кирилова, Иван Цоневски

Видяна общо: 124 рейтинг: 0.03

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.