Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Българските строители заминават за Тайланд въпреки трусовете

Дата: 05.04.2005

След серията трусове в Индийския океан кандидатите за строители в Тайланд не намаляват, а се увеличават, каза Степан Поляков, шеф на "Паспорт медия" и автор на безвъзмездната инициатива. Нито един от определените 30 души в строителната бригада не се е отказал. Заминаването обаче се отлага за юли и щяло да е истински подвиг, особено за по-едрите строители, защото тогава е 40 градуса и е много влажно.

Българите ще изградят училище за около 1 млн. лева в пострадалата от земетресението област Тай Мон в Банатаб Ломол, провинция Панг Нга.

Първоначално идеята бе бригадата да замине на 3 март. Заради тежките преговори с БНТ обаче инициативата се проточи доста. Големите фирми, които ще осигурят материалите и технологията за обекта, държали на рекламата. В процеса на преговорите отпаднала първоначалната идея на Поляков за риалити шоу. БНТ се задължава да излъчи филм в две части и да прати новинарски екип, който да съобщава как върви строителството на училището. Към инициативата се включва и БНР, което ще излъчи радиопиеса в пет части. Част от нея ще бъде с реалити елементи, обясни Поляков. Шеф на бригадата ще е блус музикантът Буги Барабата.

в-к Сега

Видяна общо: 117 рейтинг: 0.03

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Българските строители заминават за Тайланд въпреки трусовете
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.