Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

България привлича сръбски туристи с "по-плитък" джоб

Дата: 28.04.2005

Черногорците и през тази година ще имат сериозна конкуренция от България

Най-многобройни са били сръбските туристи през миналата година в Черна гора, България, Гърция и Турция. Почивката в Черна гора и в България е най-евтина, докато в Гърция и Турция се очаква да отидат малко по-богатите туристи, пише сръбският вестник "Политика".

Черногорците и през тази година ще имат сериозна конкуренция от България, която ще привлече много сърби с "по-плитък" джоб. Броят на сръбските туристи в България се е увеличил през миналата година със 120 000 души в сравнение с 2003 г. Това не бива да ни учудва, пише "Политика", като се има предвид, че България предлага много добри условия за туристите от Сърбия и Черна гора – близостта на езиците, достъпни цени, гостоприемство, модерни хотели, подобряващо се качество на услугите с всяка изминала година. Слънчев бряг, Златни пясъци, Несебър и останалите курорти са готови да посрещнат многобройните туристи.

БГНЕС

Видяна общо: 181 рейтинг: 0.04

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.