Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Какво казват чужденците за България

Дата: 27.04.2005

Черноморието е рай за британците

пише в електронното си издание в. "Таймс". Вестникът препоръчва предимно курортите на юг. Пълен туристически пакет "ол инклузив" в четиризвезден хотел на Елените струва 1718 лири, като в цената са включени самолетните билети, уиндсърф, тенис. По-евтино обаче излиза туристите да се хранят извън хотелите. Според "Таймс" навън обяд с три ястия е 3 лири.

България има кухня чудо

пише в американския интернет сайт Azcentral.com след откриването на наш ресторант във Финикс. България никога не е карала сърцата на гастрономите да бият ускорено, защото кухнята й е била непозната. Време е американците да се запознаят със здравословните селски вкуснотийки, които са основна храна за живеещите в сърцето на Балканите, отбелязва изданието.

в-к Стандарт

Видяна общо: 182 рейтинг: 0.04

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.