Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

"Флора-Бургас" отваря врати днес

Дата: 27.04.2005

Двадесет и второто издание на "Флора-Бургас" ще бъде официално открито от кмета на града днес.

Националната изложба за цветя с международно участие е организирана с много вкус и ред, споделят организаторите от община Бургас. Експозицията на цветя стана един от символите на града. Неслучайно нейният девиз е "Природа - човек - хармония".

Експозицията демонстрира аранжировки на рязан цвят, цъфтящи саксийни култури, листно-декоративни растения, художествени изделия и елементи, лека градинска техника, препарати и други експонати, имащи отношение към тематиката на изложбата.

Както досега изложителите ще имат възможност да рекламират експонатите си, да правят бизнес-контакти с партньори от страната и чужбина.

По традиция в рамките на изложбата се провежда и научно-техническа конференция по проблемите на цветопроизвоството и паркоустройството.

В проведените до 1990 година единайсет изложения, наред с най-изявените български производители на цветя и декоративни растения, участваха много реномирани фирми и международни изложби на цветя от Холандия, Германия, Япония, Гърция, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия и Русия.

Burgasinfo.com

Видяна общо: 200 рейтинг: 0.05

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.