Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

10 театри и опери у нас вече продават билети по интернет

Дата: 23.09.2005

Десет театри и опери в страната продават билети по интернет от новия сезон - по системата "Мултинет", на адрес www.bgbileti.com. Началото е поставено - като експеримент, през май тази година. Първи се е включил Театър "Българска армия" и резултатите са много обнадеждаващи според директора на театъра Митко Тодоров и президента на фирма "Мултимакс трейдинг" ЕООД Петър Балев, които представиха системата на пресконференция във вторник.

Зрителите могат да си купуват или да си запазват билети по интернет, освен за Военния театър, и за Сатиричния, Младежкия и Столичния куклен театър, за Малък градски театър "Зад канала", за Варненския театър и Оперно-филхармоничното дружество в града, за Старозагорската опера, Оперно-филхармоничното дружество в Бургас и Музикално-драматичния театър във Велико Търново. Водят се преговори за включване на Народната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" и регионалните библиотеки в системата "Мултинет", която популяризира дейността на културните институти, като предоставя обща, специализирана, архивна и актуална информация.

БНР

Видяна общо: 184 рейтинг: 0.05

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.