Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Симпозиум за европейския туризъм в Хисар

Дата: 22.09.2005

От 21 до 24 септември в Хисар се провежда симпозиум по въпросите на европейския туризъм. Присъстват представители от Испания, Великобратия, Италия и България. Координатор на срещата е Българският туристически съюз, а домакин община Хисар.

Гостите освен разискванията, свързани с европейския туризъм, ще разгледат археологическия резерват Хисар, къща за селски туризъм в Мътеница и староселския култов храм. Паралелката по туризъм към гимназия Христо Смирненски ще покаже знанията и уменията си в областта на кулинарията и управлението на хотелски комплекси. В чест на националния празник 22 септември ще присъстват на спектакъла на ансамбъл Българи в летния театър в Хисар.

радио Пловдив

Видяна общо: 192 рейтинг: 0.05

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.