Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Мис Туризъм Свят България 2005

Дата: 22.09.2005

Теодора Андреева е мис Туризъм Свят България 2005. Тя ще представя страната ни като туристическа дестинация на финалите на Мис Туризъм Свят в Хараре, Зимбабве. Красавицата е на 18 години и е родена в София.

Миналогодишните победителки в международните конкурси "Мис Интернет Свят" и "Мис Модел на Вселената" бяха специални гости на провелия се във вторник у нас конкурс "Мис Туризъм Свят България 2005". Красавиците от Литва и Полша наблюдаваха с интерес родните претендентки за титлата. Събитието се състоя в НИМ, Бояна. Общо 20 момичета дефилираха в два кръга - по бански и с вечерни тоалети.

Президентът на "Мис Туризъм Свят" Джон Син и останалите членове трябваше да изберат три красавици. Подгласничките на "Мис Туризъм България" ще представляват страната ни на "Мис Интернет Свят" и "Мис Модел на Вселената".

Passport Media

 

Видяна общо: 214 рейтинг: 0.05

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.