Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Циганско лято ни очаква през октомври

Дата: 27.09.2005

Последната седмица на септември ще бъде мрачна и мъглива. Облаците ще се спуснат в ниските райони на страната, а на планинските върхове ще остане слънчево. По Черноморието ще превалява още два дни. Температурите в края на месеца ще бъдат между 18 и 22 градуса.

Циганското лято ще ни зарадва през октомври. Идният месец ще бъде сух и топъл в цялата страна. Това прогнозира синоптикът от Тв-Мет Петър Янков. Той съобщи, че през първата седмица на октомври валежите ще спрат и облаците ще се разсеят. Очаква се слънчевите лъчи да бъдат малко повече от нормалното за сезона. Температурите пък ще се въртят около и над средните за месеца, прогнозира Янков.

Леки превалявания се очакват чак след около 2 седмици в Северна и Западна България. Дъждът обаче няма да бъде проливен - между 30 и 50 литра на квадратен метър.

Доротея Димитрова

Видяна общо: 190 рейтинг: 0.05

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.