Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

1000 танцьори се събират в София ленд

Дата: 17.12.2005

Тази неделя 1000 танцьори от цялата страна ще се съберат в София ленд, за да отпразнуват заедно 7- ия рожден ден на една от най-големите школи по танци в България "Памбос Денсинг Център". Шоу спектакъл, изпълнен от 200 танцьори, ще забавлява гостите на партито. Те ще разкажат историята в танци на създателя, хореограф и инструктор по танци Памбос Агапиу.

Кипърецът прослави България в целия свят с горещите стъпки на салсата. Той и съпругата му Мария имат множество международни признания и награди, те са и единствените танцьори на Балканите, участвали в хореографския екип, подготвил танцувалните сцени в американската филмова продукция "Черната Далия" с режисьор Брайън Де Палма. Школата съществува от 1998 г. В нея се преподават латиноамерикански, гръцки и фламенко танци. Поппевицата Мариана Попова ще поздрави всички гости с репертоар, специално подготвен за случая.

в-к Монитор

Видяна общо: 397 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.