Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Слънчева осветителна уредба в село Горно Осеново

Дата: 14.12.2005

На 15 декември, четвъртък от 10.00 часа, в Пресклуб БТА
ще се състои пресконференция на

фирма Денима 2001 ООД

по повод

  • Представяне на първата осветителна уредба в България, захранвана изцяло от енергията на слънцето чрез преобразуване на слънчевата радиация в електрически ток с фотоволтаични батерии.

Цялата система – фотоволтаичната станция, акумулиращата система с табло за защита, стълбовете и осветителните тела, са дарение от фирма Денима на село Горно Осеново.

Село Горно Осеново, Симитлийска община, е откъснато от света – труднодостъпно за обикновени автомобили, без ток и телефон...

Фирма Денима кани представители на медиите да посетят село Горно Осеново и да видят на място прилагането на върхови технологии в бита. За целта след пресконференцията фирмата осигурява транспорт с високопроходими машини до селото.

Видяна общо: 371 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.