Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

34 000 долара глоба за секс в самолет

Дата: 17.12.2005

"Боинг 777" се приземи принудително на Бермудите в понеделник заради двойка, която беше хваната да прави секс на борда. Похотливците са осъдени да заплатят 34 хиляди долара. Освен това ще трябва да понесат национален срам, прибирайки се във Великобритания, след като таблоидът "Сън" раздуха историята.

Двамцата били пипнати от екипажа на самолета и били помолени да заемат обратно местата си в бизнескласата, но те се разсърдили и нападнали служителите на British Airways. След кратка схватка укротили сексуалните немирници чрез пластмасови белезници. Въпреки това капитанът кацнал аварийно на Бермудите.

До инцидента се стигнало, след като двамата британци погълнали огромно количество алкохол по време на 10-часовия полет от Гетуик до Кингстън (Ямайка).

Нора Димитрова

Видяна общо: 367 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.