Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

България става център на голфтуризма в Югоизточна Европа

Дата: 16.12.2005

През следващите три години се очаква България да стане водеща и предпочитана дестинация за голфтуризъм в Югоизточна Европа, прогнозира Румен Тодоров от Международен колеж - "Албена" в Добрич, цитиран от БТА.

В момента студенти от колежа провеждат стажове в голф клубове и голф курорти в Европа и САЩ. Тодоров информира за резултатите от българското участие в Международното изложение за голф туризъм - IGTM 2005, което се проведе в Маспаломас, на испанския остров Гран Канария. В изложението са се представили 47 страни.

На изложението са били представени изгражданите у нас голф игрища край Балчик, Каварна, Долна Баня и Банско. Дизайнери на проектите, с обща стойност 500 млн. EUR, са три голф знаменитости от световна класа. Това са Гари Плейър, Ян Уснам и Джак Никлаус. Те са и капитани на сборните отбори на Европа и на САЩ, каза Тодоров.

в-к Пари

Видяна общо: 339 рейтинг: 0.08

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.