Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ски-картите в Банско с 35% отстъпка за българи

Дата: 16.12.2005

Българските скиори ще ползват намаление за ски-картите в Банско. Родните скиори минават в графата "постоянни клиенти", които ползват намаление от 35%. Това означава, че цената за тях няма да е 50 лв. на ден, както е обявена, а 32.50 лв. Картата за два дни излиза 61.75, а за три - 94.25 лв. Този сезон депозитът е 5 лв. Сезонната карта е 1340 лв. и за нея важи същата отстъпка от 35%.

Българите се считат за "постоянни клиенти", защото са гости на курорта от години и ще продължат да го посещават. Предвидени са и намаления за ски-гардероб, ски-учител, за членове на младежкия ски-клуб.

В Банско са направени сериозни инвестиции, обяви един от собствениците на фирмата концесионер "Юлен" АД Цеко Минев. Закупени са мрежи за покриване на пистите. Така снегът ще се задържа по-дълго и ще се предотвратят свличания, има нови машини за сняг и снегоутъпкване.

в-к Сега

Видяна общо: 422 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.