Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

EUR 1 млрд. са чистите приходи от туризъм

Дата: 22.12.2005

Над 1 млрд. евро са нетните приходи от туризъм тази година. Това е с 10% повече от 2004 г. и се случва за първи път, отчете шефката на Българската асоциация на туристическите агенции Донка Соколова. Данните са за десетмесечието.

Донка Соколова бе отличена за туроператор №1 на годината от асоциацията. Фирмата й "DM Травъл" беше наградена и за цялостен принос в бранша. Отличието за турагент с най-успешно развитие в бизнес и конгресния туризъм спечели "Калини". Фирмата е съвсем нова и е регистрирана в началото на годината. "Александър Тур Къмпъни" пък взе наградата за най-много продажби на самолетни билети, а "Теди Кам" - за успешен агент, довел най-много чужденци в България.

Боряна Димитрова

Видяна общо: 348 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.